Winnaar Volkszanger Junior 2019 bekend: Daymian van Os

Gisteren vond de finale van Volkszanger Junior 2019 plaats in café Bolle in Tilburg.
Wat een spektakel; 10 getalenteerde, jonge volkszangers, streden voor die ene, felbegeerde podiumplaats op het Festival van het Levenslied op 26 mei. De presentatie èn de begeleiding van de  10 finalisten was in handen van Nandy Mannaert van zangschool MannaertMusic in Tilburg. “Ik vind het prachtig om te zien hoe kinderen groeien in zelfvertrouwen en genieten van zingen. Daar doe ik het voor”, aldus Nandy Mannaert.

Jury unaniem

De jury was unaniem: Daymian van Os is de grote winnaar van deze editie van Volkszanger Junior!
Daymian is 10 jaar en woont in Kerkdriel. Van kleins af aan is Daymian al bezig met muziek en zingen. Samen met zijn vader, ook zanger, maakte hij zelfs al een eigen single. In 2018 werd hij tweede bij Volkszanger Junior en won hij een talentenjacht bij House of Talent. In datzelfde jaar stond hij ook met Django Wagner op het podium. En dan nu, 2019, wint hij de finale van Volkszanger Junior en mag hij 26 mei shinen op het grote podium van het Festival van het Levenslied!

Omroep Brabant was erbij

Omroep Brabant was er ook bij en legde het hele spektakel vast op camera voor haar programma Zinderend Zuiden. Een opsteker voor iedereen die belangeloos meewerkte om Volkszanger Junior 2019 wederom tot een succes te maken.

26 mei is het zover

Holland’s got talent heeft Pietje Tomassen, The Voice kids NL heeft Silver Metz en Volkszanger Junior 2019 èn Festival van het Levenslied heeft Daymian van Os!

Compilatie Finale Volkszanger Junior!

Geplaatst door Volkszanger Junior op Zondag 19 mei 2019

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *