Meld je nu aan voor Volkszanger Junior 2019

Aanmelden

Ben jij tussen de 9 en 15 jaar en durf jij op zondag 26 mei op het grote podium van het Festival van het Levenslied te zingen tussen de grote Nederlandse sterren ? Ben jij de nieuwe volkszanger junior 2019 ? Ben je gek op zingen en heb je het lef om deze uitdaging aan te gaan ? Pak dan samen met je vader of moeder de laptop of smartphone en stuur voor 27 maart een filmpje waarop jij zingend en swingend te zien bent naar nandy@mannaertmusic.nl

 

Selectie
Nandy Mannaert, vocalcoach en eigenaar van de Tilburgse zangschool MannaertMusic is vanuit haar ruime ervaring met jonge talenten betrokken in de selectie èn begeleiding van de talenten voor Volkszanger Junior. Zij beoordeelt de inzendingen, coacht de jonge zangers naar de voorronde en finale èn begeleidt de winnaar naar het optreden op 26 mei. Samen met Carla de Nijs, die Volkszanger Junior al enkele jaren organiseert, wil zij kinderen motiveren en inspireren om hun Nederlandse stem te gebruiken met een flinke dosis zelfvertrouwen en lef!

 

Programma

Wanneer je, op basis van jouw filmpje geselecteerd wordt als deelnemer, dan ontvang je een uitnodiging om op 31 maart jouw song te presenteren aan de andere deelnemers van Volkszanger Junior. Die middag krijg je coaching op zangtechniek en presentatie. 19 mei vindt de uiteindelijke finale plaats. De winnaar zal 26 mei optreden tussen zijn idolen tijdens het Festival van het Levenslied. Het festival dat inmiddels is uitgegroeid tot het allergrootste gratis festival in Nederland met muziek van eigen bodem.

Koffie?

Heb je interesse, maar vind je het toch allemaal een beetje spannend of willen je ouders meer informatie ? Laat het ons weten per mail of bel naar Carla de Nijs (06 402 38 419). Indien nodig bespreken we jouw Hollandse zangkwaliteiten onder het genot van een kopje koffie of thee zodat jij precies weet waar je aan begint.

Tijd voor aktie

Heb jij de snik van Koos Alberts, de uitstraling van Samantha Steenwijk of André Hazes en voel je de emotie in de nummers van Johnny Jordaan en Tante Leen? Stuur dan nu jouw inzending naar nandy@mannaertmusic.nl Vermeld in je mail je adres, je geboortedatum en het telefoonnummer van je ouders en zorg dat je een liedje zingt dat past bij het Volkszanger Junior concept.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *