Levensliedweekend vol grote sterren 

Het Jack’s Festival van het Levenslied is één van de populairste evenementen in Tilburg. Elk jaar komen er vele tienduizenden bezoekers naar de binnenstad om te genieten van het beste wat de Nederlandstalige muziekwereld te bieden heeft. Het festival heeft dus een naam hoog te houden en dat zal dit jaar zeker gaan lukken.

De absolute top komt naar Tilburg. Op zaterdag staan grote sterren als Rene Schuurmans, Samantha Steenwijk, John de Bever en Ruth Jacott op het podium in de Binnenstad en zondag is het de beurt aan hitkanonnen als Django Wagner, Henk Dissel en, de absolute superster van dit moment, Tino Martin.

Veel artiesten zullen live begeleid worden door het Euregio Jeugdorkest. Dit orkest bestaat uit 50 talenten van de Vlaamse en Zuid-Nederlandse conservatoria.

De grootste sterren de dikste hits èn een toporkest. Tilburg kan zich nu al gaan verheugen op deze editie van het Jack’s Festival van het Levenslied.

Het Jack’s Festival van het Levenslied vindt plaats op 2 en 3 juni op het Piusplein en de Paleisring in Tilburg.

Volledige programma:

Zaterdag: Corry Konings, Stef Ekkel, Sander Kwarten, Samantha Steenwijk, Wesly Bronckhorst, Rene Schuurmans, Opening orkest, John de Bever, Marianne Weber, Ruth Jacott

Zondag: Yosee, Rein Mercha, Patrick Dano, Wesley Klein, Jannes, Django Wagner, Henk Dissel, Opening Orkest, Tino Martin, John West

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *