Talentenjacht Volkszanger Junior 2018 van start!

Alle jonge Samantha Steenwijk-jes en André Hazes-jes opgelet: Talentenjacht Volkszanger Junior 2018 van start!

Dit voorjaar gaat talentenjacht Volkszanger Junior voor de derde keer op zoek naar jonge levensliedtalenten tussen 9 en 16 jaar. Eerste prijs: optreden op het Festival van het Levenslied in Tilburg! Maar sowieso krijgen alle finalisten gratis zangles en coaching bij Factorium Podiumkunsten en ze mogen twee liedjes zingen in de nieuwe finaleronde bij Café Bolle. Dus heb jij die snik? Of het talent om het te leren? Kun jij onze jury van ervaren volkszangers overtuigen? Doe dan mee en stuur je auditie- filmpje in voor 1 april!

De 14 kinderen die het beste hun zangtalent in het filmpje laten zien, mogen op zondag 15 april meedoen aan de halve finale in Theaters Tilburg. Ongeveer de helft zal daarna doorgaan naar de finale op 27 mei in Café Bolle. En daar wordt dan de uiteindelijke Volkszanger Junior 2018 gekozen.

Juryleden uit de volkszangers-scene

Wij zijn heel trots te vermelden dat we dit jaar een zeer deskundige jury uit het vak hebben weten te strikken. In de voorronde winnares van Volkszanger Junior 2017 Chana de Bruijn, zangeres Isabelle Amé (die het podium deelde met o.a. Guus Meeuwis) en een performancecoach van Factorium Podiumkunsten.

De jury voor de finale bestaat uit Haagse volkszangeressen Maria en Gaby Kagie (moeder en dochter), een docent van de Arnhemse ROC-opleiding ‘School van het Nederlandse lied’. En als klapper op de vuurpijl: John van de Ven, schrijver van vele liedjes van André Hazes.

Meedoen

Stuur vóór 1 april 2018 een auditie-filmpje waarin je je voorstelt (met naam en leeftijd) én waarin je jouw favoriete Nederlandstalige liedje zingt naar volkszangerjunior@factorium.nl. Het moet een echt Nederlandstalig levenslied zijn. Kies dus geen popnummer en zorg ervoor dat je het liedje heel goed kunt zingen. Kijk voor meer informatie op: www.factorium.nl/volkszangerjunior.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *